gewichtsconsulent

receptenboek

Kabeljauw met zomergroente (bron: voedingscentrum)

Kabeljauw met zomergroente (bron: voedingscentrum)

Ingrediënten 2 pers:
100 gram wortelen
100 gram snijbonen
100 gram peultjes
1 gele paprika
2 stukken kabeljauwfilet
2 theelepels viskruiden zonder zout
1 eetlepel vloeibare margarine

 
Bereiding 15 – 30 min:
Maak de groente schoon.
Snijd de wortelen in schuine plakken, de snijbonen in snippers, de peultjes in stukken en de paprika in blokjes.
Wrijf de vis in met de viskruiden.
Verwarm de margarine en bak hierin de vis aan beide zijden bruin.
Voeg de groente toe met wat peper en een scheutje water.
Stoof het geheel met een deksel op de pan in 10 minuten gaar.

Menusuggestie
Lekker met gebakken krielaardappeltjes.

Voedingswaarden per persoon: recept 220 kcal, menu 425 kcal

Laatste update: 4 juli 2016