|
Geroerbakte filetlapjes met peultjes en noten (bron:
voedingscentrum)
|
Geroerbakte filetlapjes met peultjes en noten (bron: voedingscentrum)
Ingrediënten 2 pers:
200 gram gemarineerde varkensfiletlappen
1 dunne prei
200 gram peultjes
2 eetlepels cashewnoten
1 eetlepel olie
1 dl bouillon
ketjap
2 theelepels maïzena
|
|
Bereiding 0-15 min:
Snijd de filetlapjes in dunne repen.
Maak de prei schoon en snijd hem in ringen.
Maak de peultjes schoon en halveer ze.
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan goudbruin en neem ze uit
de pan.
Verwarm de olie en bak hierin het vlees bruin.
Roerbak de prei en de peultjes enkele minuten mee.
Voeg de bouillon toe en maak het geheel op smaak met wat ketjap en
eventueel peper.
Bind het vocht met de aangemengde maïzena.
Strooi er de cashewnoten over.
Lekker met mihoen. ( 6 opscheplepels)
Voedingswaarden per persoon: recept 370 kcal, menu 585 kcal
Laatste update: 23 mei 2016