|
Groentewrap (bron: weight watchers)
|
Groentewrap (bron: weight watchers)
Ingrediënten 1 pers:
1 halve ui
1 halve rode paprika
1 halve wortel
125 g champignons
200 g gepelde tomaten uit blik
1 snufje zout
1 snufje peper
1 snufje paprikapoeder
1 snufje chilipoeder
2 etl mais (gekookt)
30 g kidneybonen (gekookt)
1 grote tortilla wrap
1 koffielepel marjolein
1 snufje tijm
1 koffielepel zure room
|
|
Bereiding
Snij de ui, de paprika, de wortel en de
champignons in stukjes. Stoof ze in een antiaanbakpan. Blus af met 200
g gezeefde tomaten en breng op smaak met zout, peper, paprika- en
chilipoeder. Voeg 2 eetlepels maïs en 30 g kidneybonen toe en laat
sudderen.
Warm 1 kleine wrap (45 g) op volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Breng de groentesaus op smaak met marjolein, tijm, zout en
chilipoeder en verdeel een deel van de saus over de wrap. Rol de wrap
op en prik vast met cocktailprikkers. Verdeel 1 koffielepel zure room
over de wrap, bestrooi met tijm en serveer met de rest van de saus.
Laatste update: 9 november 2015