|
Aspergewrap met kip (bron: gezondheidsnet)
|
Aspergewrap met kip (bron: gezondheidsnet)
Ingrediënten 4 pers: 300 gram gekookte kipfilet 1 sinaasappel 4 eetlepels mayonaise 4 (meergranen) tortillawraps Handje ijsbergsla, in reepjes 12 witte asperges, beetgaar en afgekoeld 4 servetten
|
|
Bereiding 20 min:
Verdeel de kipfilet met een vork in
stukjes. Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de
sinaasappel uit. Meng de mayonaise met 2 eetlepels sinaasappelsap, 1
eetlepel sinaasappelrasp en versgemalen zout en peper.
Besprenkel de
wraps met een beetje water en verwarm ze volgens de aanwijzingen op de
verpakking in de magnetron, koekenpan of oven.
Besmeer de wraps dun
met sinaasappelmayonaise en strooi er de slareepjes over. Leg er de
kipfilet en asperges op. Schep er nog een beetje sinaasappelmayonaise
over.
Klap de onderkant over de asperges en rol de wraps op. Draai
ze in een servet en bind ze eventueel vast met een touwtje. De
aspergewraps mag je uit het vuistje eten!
Laatste update: 22 mei 2017