|
recept van de week
|
Involtini (bron: gezondheidsnet / weight watchers)
Ingrediënten 2 pers:
3 middelgrote paprika’s (rood, groen, geel)
1 ui
60 g light mozzarella
200 g varkensfilet, rauw
1 eetlepel pesto
1 koffielepel olijfolie
300 ml groentebouillon, bereid
80 g pasta, tagliatelle
1 eetlepel tomatenpuree
½ koffielepel tijm, gedroogd
|
|
Bereiding 40 min:
Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten
en snijd in reepjes. Snipper de ui. Laat de mozzarella uitlekken en
snijd in kleine blokjes. Maak de filets plat. Wrijf ze in met pesto en
garneer ze met blokjes mozzarella. Rol de filets op en houd ze gesloten
met behulp van cocktailprikkers. Bak de rollades (+/- 20 minuten) aan
alle kanten in de olie. Voeg de bouillon toe.
Voeg de paprika’s en de ui toe, plaats het deksel erop en laat
gedurende een vijftiental minuten sudderen.
Kook
de tagliatelle al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal
de rollades uit de braadpan. Meng de tomatenpuree en tijm met de saus.
Laat de pasta uitlekken en serveer met de rollades en de groenten.
Laatste update: 18 januari 2016